Olet täällä

Maksuton verkkovanhempainilta sosiaalisesta mediasta 22.2.2018

Päivämäärä: 
22.02.2018
Kellonaika: 
18:00 - 20:00
Kategoria: 
Tapahtumat

EHYT järjestää kasvatuksen tueksi vanhemmille suunnattuja avoimia ja maksuttomia webinaareja eli verkkoluentoja. Verkkovanhempainillat pidetään aina kuun viimeisenä torstaina, poislukien kesäkuukaudet, maaliskuu, toukokuu ja joulukuu. Koulutuksia järjestetään vaihtelevasti eri aiheista, mm. erilaisista päihteistä, pelaamisesta ja sosiaalisesta mediasta. Otamme mielellämme vastaan myös toiveita koulutussisältöihin liittyen. 

Helmikuun vanhempainillan 22.2.2018 aiheena on sosiaalinen media. Tilaisuuden vetää ja osallistujien kysymyksiin vastaa EHYTin verkkapedagogi Mikael Westman. Verkkovanhempainilta on suunnattu vanhemmille, isovanhemmille ja niille, joita ylipäätään kiinnostaa sosiaalinen media ja sen ilmiöt. Verkkovanhempainillassa käydään läpi mikä on sosiaalinen media, mitkä ovat tämän hetken suosituimmat somepalvelut, kuinka paljon niitä käytetään ja mitä sosiaalisessa mediassa tehdään ja miksi. Lisäksi käydään läpi sosiaalisen median vaikutuksia nuoriin ja nuorten elämään sekä erilaisia sosiaalisen median käytön hyötyjä ja haittoja. Koulutuksessa on runsaasti aikaa kysymyksille, kommentoinnille ja yhteiselle keskustelulle.

Verkkovanhempainilta toteutetaan Adobe Connectin avulla. Osallistumiseen tarvitset tietokoneen (kannettavan, pöytäkoneen tai mobiililaitteen) ja internet-yhteyden. Mobiililaitteisiin sinun tulee ladata Adobe Connect -sovellus iOSille: https://itunes.apple.com/fi/app/adobe-connect/id430437503 tai Androidille: https://play.google.com/store/apps/details. Tietokoneella osallistuessasi sinun tulee hyväksyä Adobe Connect Add-in. Verkkovanhempainiltaan pääset osoitteesta ehyt.adobeconnect.com/verkkovanhempainilta kello 17.45 alkaen ja tilaisuus aloitetaan kello 18. Voit tulla jo hieman ennen tasaa kokeilemaan, toimiiko kaikki kuten pitää ja voimme opastaa sinua, mikäli sinulla on ongelmia esimerkiksi äänten kanssa. Kun kirjaudut sisään huoneeseen, tee se vieraana (guest). Tällöin voit merkata nimesi (pelkkä etunimi riittää) tai halutessasi nimimerkin anonymiteetin säilyttämiseksi. Tilaisuus tallennetaan.

Kommunikaatio huoneessa tapahtuu chatissa, joten mikkiä et tarvitse. Poikkeuksena tilaisuuden vetäjä ja moderoija, joilla on käytössään mikit.

 

Kevään 2018 muut verkkovanhempainillat:

25.1. Kannabis / asiantuntija Kim Kannussaari
26.4. Rusmedel (svenskspråkig föräldramöte) / utbildningsplanerare Katarina Rehnström

Lisätietoja verkkovanhempainilloista: aino.harvola(a)ehyt.fi